The way it should have been

The way it should have been

By extending this family home, we were able to provide a porch, kitchen and lounge area downstairs. The additional space upstairs created a large master bedroom, en-suite bathroom and dressing room area.

Many people have commented that this finished project, now looks the way it should have always been!

“Daniel is a really lovely, approachable professional who enabled us to turn our ideas into reality. He took the sketches we had created and tweaked what didn’t work from a structural perspective. Took onboard our reasoning as to how we wanted the spaces to work for our family and also thought right through to the end result, making the bedroom space work for where we wanted to relocate existing fitted wardrobes to. From our experience, we cannot fault Daniel as an architect.”
-K. Robinson

way it should of been before photo resized